Anadolu üniversitesi eczacılık fakültesi yatay geçiş şartları

Anadolu Üniversitesi yatay geçiş kaç ortalama?

Öğrencinin kayıtlı olduğu programda tamamlamış olduğu dönemlere ait Genel Not Ortalamasının en az 100 üzerinden 60 (4'lük sistemde 2,28) olması gerekmektedir.

Anadolu Üniversitesi yatay geçiş nasıl?

Çevrimiçi başvuru işlemleri https://aoskayit.anadolu.edu.tr​ adresinden e-devlet şifresi ile yapılacaktır. Adayların başvuru yapabilmeleri için öğrenim bilgilerinin MEBBİS/YÖKSİS sisteminde güncel olması gerekmektedir.

Anadolu Üniversitesi yatay geçiş nasıl yapılır 2021?

Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin ön lisans ve lisans programlarına 2021-2022 öğretim yılı yatay geçiş kayıt hakkı kazanan adayların Çevrimiçi (Online) başvuru ve kayıt işlemleri 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında https://aoskayit.anadolu. …

Anadolu Üniversitesi yatay geçiş belgeleri nereye gönderilir?

Yatay Geçiş başvurusu kabul edilen adayların kayıtları 13 – 17 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

  • Yatay Geçiş Başvurusu için İstenilen Belgeler:
  • a. …
  • Evrakların Gönderileceği Adres: Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği Yunusemre Kampüsü 26470 Tepebaşı-ESKİŞEHİR.

Yatay geçiş yapmak için not ortalaması kaç olmalı?

Yatay geçiş yapmak için aranan ilk şart yüksek not ortalamasıdır. İstenen en düşük not ortalamasını üniversiteler kendisi belirler ve genelde en düşük ortalama 4.00 üzerinden 3.00 ile 3.50 arasında değişir. Öğrenciler en erken 1. öğretim yılını tamamladıklarında yatay geçiş başvurusu yapabilir.

Üniversite 1 sınıfta yatay geçiş olur mu?

ÜNİVERSİTE 1. SINIFTA YATAY GEÇİŞ OLUR MU? Üniversite eğitiminin birinci yılı içinde yatay geçiş yapılması mümkün değildir. Yatay geçiş başvuruları not ortalamasına göre de yapılabildiği için, birinci yılın sonunda ortaya çıkan ilk yıla ait not ortalaması belli olmadan yatay geçiş başvurusu almak mümkün olmamaktadır.

Yatay geçiş ne zaman ve nasıl yapılır?

Yatay Geçiş birinci dönemin sonundan itibaren yapılabilir. Fakat bazı üniversiteler geçiş için dönem aralarını kabul etmeyip ilk yılın sonunda yatay geçişe izin veriyorlar. Birinci yıldan son yıla kadar geçiş yapabilirsiniz fakat son yıl geçiş yapamazsınız.